Nieuws van Bonaire

Kapitein-Luitenant ter zee Paul Bijleveld en Luitenant Dirk Turnhout op bezoek

Foto - OLB
Foto – OLB gezaghebber Rijna en Bijleveld

Kralendijk – Kapitein-luitenant ter zee Paul Bijleveld en luitenant ter zee Dirk Turnhout van het fregat Zr. Ms. Zeeland hebben een bezoek gebracht aan gezaghebber Edison Rijna. Het bezoek heeft afgelopen maandag plaats gevonden, korpschef Jossy Rosales was ook aanwezig.

Tijdens het bezoek heeft gezaghebber Rijna aan Bijleveld en Turnhout als blijk van waardering een klomp en een manchetknoop cadeau gedaan. Op de foto is te zien hoe de gezaghebber een aandenken aan Bijleveld overhandigt. Op de andere foto zijn v.l.n.r  korpschef Rosales, gezaghebber Rijna en kapitein-luitenant ter zee Bijleveld te zien.

Lees ook:

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo