Nieuws van Bonaire

Aanmelden “Schoolwijzer” tot en met 22 mei 2020

Kralendijk – Kinderen die in het nieuwe schooljaar voor het eerst naar school gaan, kunnen tot en met 22 mei 2020 worden aangemeld voor de Schoolwijzer. De ouders van deze kinderen moeten dat doen. De directie Samenleving en Zorg roept ouders met klem op om hun kind  zo snel mogelijk aan te melden. Na de aanmelding wordt in een gesprek samen met de scholen gekeken naar welke school het kind kan gaan.  

De kinderen kunnen bij inschrijving.schoolwijzer@bonairegov.com worden aangemeld. Daarna ontvangen de ouders via de mail een formulier om digitaal in te vullen. Ook moeten ouders de volgende documenten scannen en met het formulier meesturen: 

1200

1. Een geldig identiteitsbewijs van de ouders, zoals een ID (sédula) of paspoort.

2. Een trouwboek, familieboek of geboorteakte.

3. Inentingspapieren van het kind .

4. Pasfoto van het kind 

1200

Als ouders geen computer hebben, kunnen ze tijdens kantooruren  bellen met het nummer 715 5311.  Ze worden dan geholpen om hun kind aan te melden voor de Schoolwijzer.

Lees ook:

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo