Nieuws van Bonaire

Washington Slagbaai Park vrijdag weer open voor publiek

Washington Slagbaai Park vrijdag weer open voor publiek

Kralendijk – Vrijdag 8 mei 2020 zal het Washington Slagbaai National Park weer geopend zijn voor publiek. Dit weekend van vrijdag tot en met zondag en vanaf volgende week van donderdag tot en met zondag.

Er is een limiet aan het aantal bezoekers dat het park mag betreden. Er is een maximale capaciteit van 50 personen per locatie. Het is aan te raden om vroeg te vertrekken. Houd rekening met sociale afstand en bezoek een andere plek op als deze veel mensen heeft.

Het overnachten in de accommodaties op Slagbaai is voorlopig nog niet mogelijk omdat de gebouwen momenteel gerenoveerd worden.

De nieuwe openingstijden voor dit weekend zijn van vrijdag t/m zondag tussen 08:00 – 17:00 uur. Bezoekers mogen tot 12.00 uur naar binnen.

Lees ook:

Deel dit artikel