Nieuws van Bonaire

MCB Bank biedt klanten excuses aan

MCB Bank biedt klanten excuses aan

Kralendijk – De Maduro & Curiel’s Bank (Bonaire) N.V. heeft excuses gemaakt voor fouten die afgelopen weekend werden gemaakt bij het afschrijven van de maandelijkse bedragen voor hypotheek en leningen.

De bank heeft een financiële verlichting voor een periode van 3 maanden aan alle cliënten aangeboden op persoonlijke en commerciële leningen en hypotheken. Maar vorige week ging het fout en werden de cliëntenrekeningen toch gedebiteerd. Dit was voor veel klanten een onaangename verrassing.

“De aanpassing verliep niet zoals gepland en betalingen zijn per abuis automatisch verwerkt, en hiervoor bieden wij onze excuses” , zo laat de bank weten.

MCB bevestigt dat de nodige terugboekingen zijn uitgevoerd en dat het bedrag op de rekening beschikbaar is (met uitzondering van de cliënten die hebben aangegeven dat ze geen gebruik willen maken van de moratorium). 

Lees ook:

Deel dit artikel

RocargoRocargo

Rocargo