Nieuws van Bonaire

Sportactiviteiten weer mogelijk per 6 mei

Kralendijk- Sportactiviteiten voor kinderen tot 17 jaar mogen weer volop starten. Het is nog niet de bedoeling dat er grote toernooien worden georganiseerd voor kinderen maar contactsport is geen probleem.

Ook zullen er voor kinderen strenge hygiënische regels gaan gelden en met minimale aanwezigheid van volwassenen. Dit blijkt uit de uitleg van adjunct gezaghebber Curvin George.

Voor volwassenen geldt dat er gesport kan worden op plekken waar sociale afstand kan worden gehouden. Ook sportscholen mogen weer open, maar met minder dan 50 personen die tegelijk aanwezig mogen zijn. Contactsporten zijn nog steeds niet toegestaan.

Alle activiteiten met toeschouwers zijn tot nader order verboden. De regel voor maximaal 3 personen op het strand komt te vervallen en de algemene regel van maximaal 50 personen bij elkaar zal blijven gelden.

Zwembaden kunnen open onder strenge hygiënische regels en met inachtneming van sociale afstand en niet meer dat 50 personen bij elkaar.

Lees ook:

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo