Nieuws van Bonaire

Oproep; Help de kinderen van Bonaire aan een goed ontbijt

Oproep; Help de kinderen van Bonaire aan een goed ontbijt

Kralendijk – De Stichting Voeding op School heeft dringend hulp nodig om deze week te kunnen voldoen aan de extra aanvragen voor ontbijtpakketten.

Lezers van Bonaire.nu kunnen helpen door een donatie te doen via de website van de stichting. Elke donatie wordt direct gebruikt om aanstaande dinsdag 554 pakketten samen te stellen. Daarnaast zal worden geprobeerd om deze week ook babypakketten uit te delen met daarin o.a pampers en babyvoeding.

Na de schoolsluiting moest de stichting onmiddellijk de distributie veranderen. De ontbijtspullen werden iedere dag door de scholen en instellingen opgehaald. Nu de kinderen thuis blijven moest dit anders. Een eerste stap was het maken van een online aanmeldingsformulier. “Wij kenden de kinderen niet in ons programma. De namen waren alleen bekend bij de scholen en instellingen” aldus Addo Stuur, voorzitter van de stichting.

Het online aanmelden begon op 23 maart. In de grafiek ziet u de aanmeldingen. Tot vandaag zijn dat er 554. Deze blijft naar verwachting stijgen. Dit, omdat er steeds meer gezinnen het moeilijk krijgen door de toenemende werkeloosheid. Iedere aanmelding wordt kritisch bekeken en gecontroleerd.

Oproep; Help de kinderen van Bonaire aan een goed ontbijt

Afgelopen dinsdag zijn er 450 pakketten tijdens de Drive Thru uitgedeeld. Als u vandaag een donatie doet kunnen de kinderen ook komende week geholpen worden. Doneren kan via: https://www.voedingopschool.org/doneren/

Deel dit artikelRocargo

Rocargo