Nieuws van Bonaire

Ruim 400 ontbijttassen uitgedeeld

Foto Indebon

Kralendijk – Vandaag zijn door de Stichting Voeding op School ruim 400 ontbijtpakketten uitgedeeld. De stichting deed dit om ervoor te zorgen dat de kinderen, die normaal via de stichting op school een ontbijt ontvangen, worden voorzien van een ontbijt.

Shaina Offerman, penningmeester van de stichting is doodop, maar tevreden met het resultaat. De stichting had vorige week nog honderd tassen te verdelen en deze werden naar de huisadressen gebracht. Nu, met 400 aanmeldingen, is dit niet meer haalbaar. Dus werd er een systeem met drive thru bedacht. Iedereen die op de lijst staat van de stichting kon een pakket ophalen.

Tussen 9 en 3 uur zijn er ruim 400 tassen opgehaald. Er werd streng gelet op de regel dat men niet uit de auto mocht stappen in verband met social distancing.

“Indebon heeft vandaag fantastisch geholpen met de verdeling. We zijn verder erg blij met de hulp van de Rotery Bonaire, Indebon, Wannadive en al het personeel van Cuba Company, It Rains Fishes en Luciano’s”, zegt Offerman.

Morgen worden er nog enkele pakketten afgeleverd aan huis en rondgebracht in Rincon.

Deel dit artikel