Nieuws van Bonaire

Adoptiedier ” Jan” in het zonnetje

In samenwerking met Fundashon Kunuku Kakelvers (FKK) delen wij regelmatig een berichtje van een kat of een hond die het verdiend wat extra in het zonnetje gezet te worden en uiteraard op zoek is naar een nieuw huisje. Lees je dit vanuit Nederland en zou je graag deze hond of kat willen adopteren, dan kan dat ook!

DEZE WEEK :  JAN

 

EEN BONK VROLIJKHEID EN LIEFDE…
Oftewel: Jan ❤️!

Jan is een en al enthousiasme en het leven is een groot feest voor hem. Met een klein beetje aandacht is hij al helemaal door het dolle. Alles en iedereen vind hij leuk 😍. Jan is een grote middelmaat en is gecastreerd.

In November is hij samen met een teef en 2 pups van straat gehaald.
Het word dus nu echt tijd om zijn gouden mandje te vinden. Voor meer informatie of om een afspraak te maken om Jan te ontmoeten kan er contact worden opgenomen.

 
FKK Animal Rescue kun je vinden aan de Flor di Cuba 40, Kralendijk,  Telefoon +599-780-8020

Voor meer info of wil je andere hondjes of katjes bekijken? Ga dan naar de facebook pagina van Fundashon Kunuku Kakelvers waar je de meest recente info kunt bekijken.

Facebook Fundashon Kunuku Kakelvers

Rocargo

Er is niet één Stichting te bedenken die zonder vrijwilligers kan, en dat is ook bij FKK niet anders. Voor donaties in welke vorm dan ook, groot of klein ….. alles is meer dan welkom. Sponsors zijn voor FKK Animal Rescue erg belangrijk en het maakt niet uit of het nou grote of kleine sponsors zijn. Zonder hen zouden zij dit werk niet kunnen doen! Om vrijwilliger, donateur of sponsor te worden ga dan naar hun website www.fkk-bonaire.org/nl/

Deel dit artikel