Nieuws van Bonaire

CrossFit Flamingo en Flamingo Fitness heeft een nieuwe eigenaar

CrossFit Flamingo en Flamingo Fitness heeft een nieuwe eigenaar

Kralendijk – CrossFit Flamingo en Flamingo Fitness (FSG BV) hebben sinds 1 april 2020 een nieuwe eigenaar.

Het bedrijf is verkocht aan Ron Soechit welke tevens eigenaar is van Health & Fitness Center Bonaire, ook wel bekend als HFC.

Door de jarenlange ervaring in zowel het bedrijfsleven als op gebied van sport wil Soechit CrossFit Flamingo en de Flamingo Fitness naar een hoger niveau tillen. En dat komt ten goede aan de sportliefhebbers op Bonaire.

De aanpak van Ronnie Heijmans, de oprichter en vorige eigenaar van FSG BV, is zeer succesvol gebleken en heeft als resultaat een unieke CrossFit Box op misschien wel 1 van de mooiste locaties ter wereld.

Deel dit artikel