Bonaire

‘Avond met volle maan’ voor de maand april uitgesteld tot nader bericht

‘Avond met volle maan’ voor de maand april uitgesteld tot nader bericht

Kralendijk – Op 8 april a.s. zou SKAL in samenwerking met de Commissie Avond met Volle Maan onze maandelijkse activiteit ‘Avond met Volle Maan April 2020’ houden.

In verband met de genomen voorzorgsmaatregelen rond het nieuwe coronavirus/COVID-19 en om samenscholing van teveel mensen te voorkomen, heeft SKAL in overleg met de Afdeling Publieke Gezondheid en de Commissie Avond met Volle Maan besloten de activiteit van de maand april tot nader bericht uit te stellen.

Rocargo

Zo gauw de maatregelen die door het Bonairiaanse eilandbestuur zijn genomen de samenkomsten van meerdere personen weer toestaan en er tevens meer duidelijkheid is rond het nieuwe coronavirus/COVID-19 zal SKAL in samenwerking met de Commissie Avond met Volle Maan de voortzetting van deze activiteit mededelen aan publiek.

Deel dit artikel