Nieuws van Bonaire

Jouw onderneming promoten op Bonaire.nu?

Om elkaar allemaal een beetje te helpen hebben wij een mooie aanbieding. Er hebben veel veranderingen plaatsgevonden in een zeer korte tijd. Ook binnen jouw onderneming hoogstwaarschijnlijk.

Via Bonaire.nu kun je extra aandacht aan jouw bedrijf geven. Bijvoorbeeld je biedt nieuwe diensten, hebt andere openingstijden, je sluit wellicht voorlopig helemaal, of je wilt juist jouw bedrijf meer naamsbekendheid geven.

Bonaire.nu zet jouw informatie in ons live blog en voor $35 plaatsen we jouw promotie op onze Facebookpagina waar we inmiddels ruim 15.000 volgers hebben. Dus bij velen wordt het onder de aandacht gebracht.

Heb je interesse stuur dan een bericht naar Sander +599-7870245 of mail naar sander@abconlinemedia.com

Deel dit artikel