Nieuws van Bonaire

TUI annuleert alle vluchten vanaf 23 maart

Kralendijk – TUI heeft zojuist in een brief bekend gemaakt dat het heeft moeten besluiten alle vluchten van en naar Nederland te annuleren. Dit is vanaf 23 maart van toepassing, tot die tijd vliegen ze conform regulier schema en gaat iedereen mee die gepland stond. Ook reizigers die eventueel eerder willen kunnen zich bij TUI Curaçao melden om als stanby op de lijst te komen

“Wij begrijpen dat dit een ingrijpende mededeling is voor de passagiers die een ticket in hun bezit hebben om naar Amsterdam te reizen en betreuren het ten zeerste dat wij hen niet op de geplande vlucht naar Nederland kunnen brengen,” aldus de persvoorlichter van TUI in de brief.

Het bedrijf is in nauw overleg met het Ministerie van Buitenlandse Zaken om te kijken welke oplossingen mogelijk zijn. Momenteel inventariseert het hoeveel reizigers, die al in het bezit zijn van een ticket op een TUI fly vlucht, nog naar Amsterdam willen reizen.

Een aantal van hen zijn al terug, via een eerdere vlucht of met een andere airline. Ook zijn er mensen die willen blijven. De betreffende passagiers ontvangen een sms bericht met daarin link naar een formulier waarin zij dat kunnen aangeven.

TUI kan nog niet aangeven wat het vervolg zal zijn, dit hangt mede af van het overleg met de overheden.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo