Nieuws van Bonaire

MCB is voorbereid

Kralendijk – Met belangstelling en aandacht volgt MCB (Group) de ontwikkelingen over de Novel Corona Virus (COVID-19) en de daarmee gerelateerde maatregelen en adviezen van de lokale autoriteiten.

Algemeen welzijn en ons relatie met onze klanten is heel belangrijk voor ons en we zullen al het mogelijke doen om de continuïteit van onze diensten te garanderen; juist ook gedurende deze moeilijke periode.

Gezondheid en veiligheid van zowel onze werknemers als onze cliënten blijft onze prioriteit, terwijl wij de gewenste producten en diensten aan onze cliënten blijven aanbieden.

Wij hebben hiervoor ons Bedrijfs Continuiteits Plan geactiveerd en hebben intern een aantal operationele maatregelen genomen om onze werknemers en cliënten de nodige bescherming te bieden i.v.m. de Corona Virus. 

De lokale autoriteiten geven aan dat “social distancing”, oftewel het verlagen of vermijden van persoonlijk sociaal contact een van de meest belangrijke vormen is om de risico’s van verspreiding van het Corona virus tegen te gaan.

Mede hierdoor heeft de MCB (Groep) een aantal beslissingen genomen zoals het beperken/afschaffen van reizen, het verspreiden van personeel die in een afdeling werken, alsook opsplitsen om vanuit huis te werken, het uitstellen en afzeggen van Bank evenementen en intern nog meer aandacht besteden aan hygiëne. 

Wij verzoeken onze cliënten hierbij om graag zo veel mogelijk gebruik te maken van onze elektronische diensten (of op afstand) voor hun dagelijkse bancaire betaaldiensten, zoals MCB Online en Mobile Banking, betalingen te verrichten met de Bankomatiko betaalpasjes, gebruik te maken van SMS 1111 om uw prepaid telefoon op te laden en om gebruik te maken van onze Bankomatiko/ATM’s voor zowel het opnemen als het storten van contant geld.

We blijven onze activiteiten intensiveren om de veiligheid voor zowel onze Bank als onze cliënten te waarborgen tegen cyber risico’s en pogingen tot fraude.

We verzoeken allen om de officiële aankondigingen en instructies van de Overheid en Departement van Volksgezondheid te blijven volgen om de gezondheid van uzelf en die van anderen te waarborgen.

MCB(Groep) zal de situatie nauwlettend volgen en ons flexibel opstellen voor elke ontwikkeling om onze diensten te kunnen blijven aanbieden.

Voor verdere informatie kunt u ons altijd bellen op 715-5520 of onze website bezoeken: www.mcbbonaire.com

Deel dit artikel