Nieuws van Bonaire

Afdeling Openbare Werken R&O plaatst spiegels voor een veilig verkeer

Kralendijk – Het Bonairiaanse eilandbestuur deelt mee dat er in het kader van de nieuwe wegenverkeersverordening en tevens de verkeersveiligheid op onze wegen te waarborgen, verkeersspiegels geplaatst worden.

Gedurende de afgelopen week hebben werknemers van Openbare Werken spiegels geplaatst op de kruising van de Gob. Nicolaas Debrot Blvd met de Kaya Zephir in Playa Pabou ter hoogte van Harbour Village en op de kruising van de Kaya Papa Cornes met de Kaya Rosaura in Antriol.

Dit laat het Bonairiaanse eilandbestuur doen door zijn afdeling Openbare Werken om de veiligheid van onze automobilisten te waarborgen op de kruisingen waar dat gewenst is. Het Bonairiaanse eilandbestuur blijft zijn uiterste best doen om de verkeersveiligheid te garanderen voor de bevolking van Bonaire.    

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo