Nieuws van Bonaire

Laatste hand gelegd aan nieuwe MCB Smart Branch

Het MCB filiaal te Hato is aanzienlijk uitgebreid en voorzien van de laatste technologische snufjes. Foto: ABC Online Media

Kralendijk- Door aannemers is zowel gisteren als vandaag nog met man en macht gewerkt aan de laatste details voor de ingebruikname van de nieuwe Smart Branch van de Maduro & Curiëlsbank (MCB) op Hato.

Het bankfiliaal kreeg een complete metamorfose aan zowel de binnen- als de buitenkant. De grootste verandering zit hem echter in de technolgie en in de beleving van de klant, die van het filiaal gebruik zal maken.

Niet alleen ligt de nadruk op nieuwe technologie, maar ook op ‘zelf doen’ door de klant. Het Smart Branch concept is niet nieuwe voor de MCB; eerder werden als Smart Branches geopend op Curaçao, Aruba en Sint Maarten. De upgrading van het filiaal te Hato gaat gepaard met een flinke investering door de bank.

Vanaf 9 maart geopend

Het nieuwe filiaal wordt morgen, maandag 9 maart in gebruik genomen. Het nieuwe filiaal heeft een frisse en moderne uitstraling, vooral aan de binnenkant die opvalt door grote beeldschermen en diverse zelfbedieningskiosken.

Met de investering laat MCB opnieuw zien absolute marktleider te zijn op het eiland, zowel in omvang als daar waar het gaat om de toepassing van nieuwe technologiën.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo