Nieuws van Bonaire

Cultureel Dinnershow DSD bij Cuba Compagnie

Kralendijk – Sinds 2017 lopen er verschillende projecten bij de DsDansschool Bonaire. Die zijn bedoeld om minderbedeelde kinderen ook de kans te geven om gratis verschillende danslessen, zanglessen en opleidingen bij de DSD te volgen.

Al 500 kinderen kregen zo de kans om mee te kunnen doen. Om deze projecten mede te financieren, organiseert de DSD in samenwerking met de Cuba Compagnie elke laatste zaterdag van de maand een Cultural Dinner Show waarbij leerlingen van de DSD een levendige show geven tijdens het diner.

Wil je ook bijdragen aan dit project en meteen ook genieten van een lekker diner? Reserveer uw plek via 717 1822 of stuur een mail naar cubacompagnie@gmail.com. De shows zijn om 19.15 en om 20.45.

Deel dit artikel