Adoptiedier

Adoptiedier “Yellow” in het zonnetje

In samenwerking met Fundashon Kunuku Kakelvers (FKK) delen wij regelmatig een berichtje van een kat of een hond die het verdiend wat extra in het zonnetje gezet te worden en uiteraard op zoek is naar een nieuw huisje. Lees je dit vanuit Nederland en zou je graag deze hond of kat willen adopteren, dan kan dat ook!

DEZE WEEK :  YELLOW

 

Yellow is een jong teefje van ongeveer 3.5 / 4 maanden oud.
Samen met haar zusje Green is ze uit een nare situatie gehaald en bij ons in de opvang terecht gekomen. Yellow is inmiddels ontzettend sociaal, gek op knuffelen en heeft het ook erg naar haar zin met de andere honden in de roedel. We verwachten dat ze qua grootte een middelmaatje word.

Ze heeft al haar in entingen en is helemaal klaar om te verhuizen. Ook mag ze al naar Nederland verhuizen.

 
FKK Animal Rescue kun je vinden aan de Flor di Cuba 40, Kralendijk,  Telefoon +599-780-8020

Voor meer info of wil je andere hondjes of katjes bekijken? Ga dan naar de facebook pagina van Fundashon Kunuku Kakelvers waar je de meest recente info kunt bekijken.

1200

Facebook Fundashon Kunuku Kakelvers

Er is niet één Stichting te bedenken die zonder vrijwilligers kan, en dat is ook bij FKK niet anders. Voor donaties in welke vorm dan ook, groot of klein ….. alles is meer dan welkom. Sponsors zijn voor FKK Animal Rescue erg belangrijk en het maakt niet uit of het nou grote of kleine sponsors zijn. Zonder hen zouden zij dit werk niet kunnen doen! Om vrijwilliger, donateur of sponsor te worden ga dan naar hun website www.fkk-bonaire.org/nl/

Deel dit artikel