Adoptiedier

Adoptiedier ” Coco” in het zonnetje

In samenwerking met Fundashon Kunuku Kakelvers (FKK) delen wij regelmatig een berichtje van een kat of een hond die het verdiend wat extra in het zonnetje gezet te worden en uiteraard op zoek is naar een nieuw huisje. Lees je dit vanuit Nederland en zou je graag deze hond of kat willen adopteren, dan kan dat ook!

DEZE WEEK :  COCO

Waarom is er niemand die Coco een kans wilt geven? 😞

Coco heeft inmiddels verschillende keren op onze social media gestaan maar heeft nog geen geluk gehad…
Coco is een redelijk klein (gesteriliseerd) teefje van ongeveer 8 a 9 maanden oud. Van haar eerste levens fase is niet veel bekend, maar dat die vreselijk is geweest is een ding wat zeker is. Ze is daarom wat verlegen en vind bepaalde dingen erg spannend. Als ze eenmaal los komt is ze ontzettend vrolijk, knuffelig, heel aanhankelijk maar ook speels.

Wij zijn dus op zoek naar iemand die genoeg liefde en geduld heeft en weet waar hij aan begint. Wij weten zeker dat ze dan helemaal op zal bloeien en stap bij stap meer zelfvertrouwen zal krijgen.

Coco is ontzettend lief met andere honden. Als er dus al een stabiele hond aanwezig is waar ze zich aan op kan trekken zou helemaal geweldig zijn.
Voor meer info kan er contact worden opgenomen ❤️.

FKK Animal Rescue kun je vinden aan de Flor di Cuba 40, Kralendijk,  Telefoon +599-780-8020

Voor meer info of wil je andere hondjes of katjes bekijken? Ga dan naar de facebook pagina van Fundashon Kunuku Kakelvers waar je de meest recente info kunt bekijken.

Facebook Fundashon Kunuku Kakelvers

Er is niet één Stichting te bedenken die zonder vrijwilligers kan, en dat is ook bij FKK niet anders. Voor donaties in welke vorm dan ook, groot of klein ….. alles is meer dan welkom. Sponsors zijn voor FKK Animal Rescue erg belangrijk en het maakt niet uit of het nou grote of kleine sponsors zijn. Zonder hen zouden zij dit werk niet kunnen doen! Om vrijwilliger, donateur of sponsor te worden ga dan naar hun website www.fkk-bonaire.org/nl/

Deel dit artikel