Nieuws van Bonaire

Nieuwe promotievideo’s Tourist Corporation Bonaire

Kralendijk – Tourism Corporation Bonaire introduceert de nieuwe online campagne genaamd “Our Values”. Het bevat 12 afleveringen die maandelijks worden gedeeld op de online platforms van het TCB. Elke “waarde” wordt op een unieke en authentieke manier gepresenteerd. Lokale mensen hebben meegedaan met dit project en vertellen wat voor hun de ware betekenis en waarden zijn van Bonaire.

Bonaire staat vooral bekend als een “Divers Paradise”, maar we willen laten zien dat Bonaire veel meer te bieden heeft dan alleen duiken zegt het TCB. Op deze manier kan de toerist een blik krijgen van wat te verwachten of wat te doen is op ons eiland. In de afleveringen richten we op verschillende activiteiten die Bonaire te bieden heeft. Daarnaast richten we ons ook op onze mensen, cultuur, eten, hulpbronnen, water en onze ongerepte natuur. Dit zijn de belangrijke aspecten van het erfgoed van Bonaire. Toerisme speelt een grote rol in de economie van ons eilanden daarom willen wij onze (toekomstige) toeristen meer laten zien wat Bonaire te bieden heeft. Tot slot is het belangrijk om te weten over de onvergetelijke geschiedenis van Bonaire en ook de unieke toekomst waar wij naartoe streven.

Bonaire is een verborgen schat en moet gezien en gehoord worden. Het doel is om Bonaire meer bekendheid te geven en meer toeristen aan te trekken om het eiland te bezoeken, zodat ze al deze waarden zelf kunnen ervaren.

We hebben genoten van de samenwerking met onze lokale talenten om deze video’s en afbeeldingen te produceren. Het was een geweldige samenwerking en we zijn blij met het resultaat. We willen iedereen bedanken die heeft meegewerkt aan dit geweldige project.

De eerste video wordt op 15 januari 2020 op onze online platforms gelanceerd. Houd onze Facebook-, Instagram- en YouTube-pagina’s in de gaten.

Deel dit artikel