Bonaire

Vacatures plaats je op Bonaire.nu

Vacatures plaats je op Bonaire.nu

Is het jullie ook opgevallen? Wij zien dat er weer hopi vacatures op de eilanden ontstaan. De werkgever is hard op zoek naar de juiste professional. Het is een kunst om goede mensen te vinden. Maar hoe bereik je die ideale kandidaat nou eigenlijk?

Werven via social media kanalen
Bonaire.nu heeft het afgelopen jaar ruim 200 vacatures geplaatst, dat is een groei van 30% ten opzichte van 2018. Met een bereik van ruim 20.000 volgers op Facebook, bijna 4000 volgens op Instagram en Twitter kunnen we zeggen dat wij hét platform hebben om jouw vacature te promoten. We zijn heel blij met deze groei, je ziet wekelijks meer vacatures voorbij komen, er wordt meer over gesproken en het wordt vaker gedeeld. Hierdoor weten de potentiële kandidaten ons inmiddels goed te vinden op de diverse kanalen.

Zorg dus voor een goede social media pagina
Wanneer jouw potentiële kandidaat jouw vacature heeft gelezen gaat hij of zij ALTIJD de social media kanalen bekijken. Zorg daarom voor volledige en aantrekkelijke social media pagina’s. Door het regelmatig plaatsen van pakkende foto’s en berichten ben je actief bezig met jouw ‘employee branding’. Met ‘employee branding’ zorg jij ervoor dat een werkzoekende jou verkiest boven de concurrent. Social media is het middel om hieraan kracht te geven.

Wil je jouw vacature bij ons plaatsen? Of kunnen wij jou helpen bij de aantrekkelijkheid van jouw bedrijf op social media? Neem dan direct contact op met ons via vacatures@abconlinemedia.com t.a.v. Melanie Zandwijk

Kan ik op Bonaire.nu een vacature plaatsen?

Jazeker kan dat, neem contact met ons op of vul het formulier in op: Vacature plaatsen

Hoelang blijft een vacature staan op Bonaire.nu?

Jouw vacature blijft 60 dagen staan, daarna kun je hem verlengen. Mocht je al eerder de juiste kandidaat gevonden hebben, dan kun je ons dit laten weten en verwijderen wij de vacature direct.

Wordt de vacature ook gedeeld op social media?

Ja wij delen jouw vacature op Facebook, Instagram en Twitter, dit is een publiek van 20.000 lezers.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo