Nieuws van Bonaire

Vaste Kamercommissie bezoekt Washington Slagbaai Park

Kralendijk – Op zondag 5 januari heeft een delegatie bestaande uit veertien leden van Vaste Kamercommissies Koninkrijksrelaties van de Eerste en Tweede Kamer een werkbezoek afgelegd aan Washington Slagbaai National Park.

Het bezoek was bedoeld om beter inzicht te krijgen in het beheer van het natuurpark. De delegatie werd begeleid door de Chief Ranger van Washington, de heer George ‘Kultura’ Thodé, parkmanager, de heer Albert Crestiaan en er waren ook verschillende leden van het managementteam van STINAPA aanwezig. 

De delegatie kreeg allereerst een rondleiding door het museum, gevolgd door een tour door het park, waarbij gestopt werd bij verschillende prominente plekken. Ook kregen ze uitleg van bioloog Paolo Bertuol over verschillende actuele projecten in het park.

Dergelijke uitstapjes zijn zeer belangrijk om uitleg te geven van het belang van het werk dat STINAPA doet en zal blijven doen en het belang van natuur en natuurbehoud. Maar natuurlijk ook om te genieten van de prachtige natuur van Bonaire.

Deel dit artikel