Bonaire

Bouwterrein oude gevangenis tijdelijk een parkeerplaats

Bouwterrein oude gevangenis tijdelijk een parkeerplaats

Kralendijk – Een gedeelte van het stuk grond in het centrum waar de oude gevangenis op stond, wordt tijdelijk een parkeerplaats. Dit stuk grond ligt in de buurt van het postkantoor.

Tijdelijk parkeren kan vanaf 20 december 2019 tot en met 5 januari 2020. Parkeren is alleen mogelijk in het voorste gedeelte. Het achterste gedeelte van het stuk grond blijft afgesloten. Vanaf 6 januari 2020 worden de sloopwerkzaamheden van de oude gevangenis weer opgepakt.         

Het openbaar lichaam Bonaire is bezig met voorbereidingen voor een tijdelijke bestemming van dit gebied. Na het beëindigen van de sloopwerkzaamheden wordt dit stuk grond tijdelijk weer een parkeerterrein.

Deel dit artikel