Bonaire

MCB: Vermijdt pinnen op late uren

Kralendijk – Maduro & Curiel’s Bank (Bonaire) N.V. (MCB) zegt dat zij continue aandacht heeft voor de veiligheid van haar klanten te waarborgen.

De Bank zegt ook concrete maatregelen te nemen, indien nodig, om haar klanten te beschermen. Concreet gaat het hier om de aanscherping van de veiligheidsmaatregelen rondom de verschillende geldautomaten op het eiland. 

“Het kan zijn, dat een geldautomaat op bepaalde openingstijden is ingesteld, om gevaar te beperken ’s nachts als het donker is of bij weinig aanloop. Bij de geldautomaat in Rincon, bijvoorbeeld, zijn de instellingen geëvalueerd, en de openingstijden uitgebreid omwille van meer gemak voor de klant”, aldus de MCB.

Beperking openingstijden geldautomaten

De MCB zegt dat zij de openingstijden van bepaalde geldautomaten heeft beperkt om onveilige situaties bij het pinnen te voorkomen.

Rocargo

De Bank zegt dat klanten zelf ook een verantwoordelijkheid hebben om onveilige situaties te voorkomen.

“Wij raden onze klanten en medeburgers daarom aan om pinnen bij een geldautomaat laat in de avond of in de vroege ochtenduren zoveel mogelijk te vermijden”, aldus de MCB, die klanten ook aanraadt bij geldopname steeds waakzaam en alert te zijn voor de eigen veiligheid. 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo