Nieuws van Bonaire

Wannadive Bonaire opent op nieuwe locatie

Wannadive Bonaire opent op nieuwe locatie
Wannadive @Windsock

Door Sylvia de Leon

Het heeft net geregend als ik aan kom rijden op de nieuwe locatie van Wannadive Bonaire. Eigenaar Bart Snelder loopt op blote voeten dus ook ik doe mijn slippers uit voordat ik het brandschone terrein op wandel en Bart groet. We kennen elkaar al ruim 20 jaar en ik heb het bedrijf zien groeien. 20 jaar Wannadive met als resultaat deze derde locatie op het in aanbouw zijnde Windsock Resort.

Bart gloeit van trots en ik ben onder de indruk wanneer ik meteen een rondleiding krijg. Het is perfect, ik kan niet anders zeggen. Aan alles is gedacht om de klant blij te maken. Natuurlijk is er een ruimte met tafels voor “Wannatime together”, ik kan de barbecue al bijna ruiken.

Naast de nieuwe duikschool zijn 2 appartementengebouwen in aanbouw maar als we daarnaast door een hek gaan komen we in een villapark met 16 villa’s voor de verhuur. Hier zijn de eerste gasten inmiddels aangekomen en deze kunnen vanaf maandag starten met duiken. Bart en zijn team zijn er klaar voor.

Bart Snelder bij de nieuwe locatie op Windsock

We lopen ook naar de andere kant van de EEG Boulevard naar Windsock The Beach. Ook hier is nu een tweede deel in aanbouw, direct aan zee. Terwijl we tot onze enkels wegzakken in het bouwzand vertelt Bart me dat hier straks duikers opgehaald kunnen worden met zijn boot maar dat hij ook twee verlengde golfkarretjes heeft besteld welke duikers zullen afzetten op Mangel Halto, naast het vliegveld, waarna deze gaan driftduiken naar Windsock the Beach.

Iedereen is vanaf maandag welkom op de nieuwe locatie. Gasten bij Wannadive hebben alle faciliteiten straks tot hun beschikking. Van een ruime ruimte om je duikpak op te hangen tot een open klaslokaal, een winkel met A-merken en volop lucht- en nitroxtanken met een modern vulsysteem. Maar ook het strand en het restaurant van Windsock The Beach en het zwembad van het resort. Gelukkig zal ook de nieuwe locatie de herkenbare kruiwagens krijgen.

Wannadive op het Eden Beach Resort Bonaire
Wannadive @ Eden Beach Resort

Dit is de derde locatie die Wannadive opent op Bonaire. Op alle drie de locaties zul je hetzelfde concept zien. Onbeperkt lucht (700 tanks in totaal), je kunt er wat drinken, je kunt gratis gebruik maken van het wifi, er is een zwembad, een uithangruimte en een winkel.

Als ik vraag wie zijn ideale klanten zijn dan hoeft Bart niet lang na te denken. Al vanaf het begin komt er jaarlijks een groep met als leider Jim Ball. Ze hebben nog geen jaar overgeslagen en het is altijd feest. “Klanten komen voor het Wannadive gevoel en gaan met mooie herinneringen en een ontspannen gevoel weer naar huis. En natuurlijk met een Wannadive t-shirt” aldus Bart.

Bart benadrukt dat hij dit alles niet alleen heeft gedaan. Zijn vrouw Tamara heeft het meeste denkwerk, dat voor het wat hoofdpijn zorgde, uit zijn handen genomen en ervoor gezorgd dat het nu open kan. Zijn team bestaat inmiddels uit 13 personen. Samen gaan ze van 2020 hun mooiste jaar ooit maken.

Neem een kijkje op de website van Wannadive voor alle prijzen en informatie

Rocargo

info@wannadive.com
Wannadive facebook page
www.wannadive.com

Wannadive bij Oceanfront Appartementen Bonaire.
Wannadive @ Bonaire Oceanfront Apartments
Waar is de nieuwe locatie van de duikschool van Wannadive op Bonaire?

De nieuwe duikschool staat op het Windsock Resort, net boven het vliegveld

Sinds wanneer is de nieuwe duikschool van Wannadive Bonaire open?

De nieuwe duikschool van Wannadive is sinds 16 december geopent.

Kun je onbeperkt duiktanks huren bij Wannadive Bonaire?

Ja dit is het favoriete pakket, onberkt duiktanks halen en lekker met je pickup gaan kantduiken op Bonaire.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo