Bonaire

Gespot! Nieuwe Horeca bedrijven op Bonaire

Kralendijk – Het zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn wandelend over de boulevard en door de Kaya Grandi. Kralendijk heeft er een aantal nieuwe horeca bedrijven bij. We hebben er hieronder een paar voor je op een rij gezet.

Club Trocadero

Club Trocadero

Na een lange tijd gesloten te zijn geweest is Club Trocadero in november geopend. Voorheen bekend als City Café en de laatste 2 jaar als Islander, heeft de nieuwe huurder deze plek compleet verbouwd en getransformeerd naar een gezellige bar/restaurant op een fantastische plek aan de boulevard.

Je kunt hier dagelijks terecht om te genieten van heerlijk eten, daghappen voor maar Usd 10,- (ook als take-away) koude drankjes en fantastische muziek.

Het Consulaat

Stadscafé Het Consulaat Bonaire

Ook dit pand is bij de meeste mensen nog bekend als “Eetcafé de Tuin” en later “Will’s Grill”. Eind november is Stadscafé Het Consulaat geopend voor een drankje en sinds kort ook voor een hapje.

Bon Cheese

Bon Cheese

Misschien niet in de stad, maar toch is deze bij ons opgevallen. Nederlanders zijn kaasliefhebbers en kunnen nu de lekkerste kaasjes kopen bij de nieuwe kaaswinkel “Bon Cheese” het winkeltje bij Bonaco gas station. Behalve kaas kun je hier ook heerlijke belegde broodjes en drankjes kopen. Fijn voor de deur parkeren, ideaal om tussen de middag een broodje te scoren!

Wij wensen alle bedrijven heel veel succes!

1200
Deel dit artikel