Nieuws van Bonaire

Nieuwe kunsttentoonstelling bij TCB van Kerenza Rannou-Frans

Kralendijk –  Voor de dertiende keer is de receptie van het Toeristenbureau weer omgezet in een kunsttentoonstelling. De galerie is een showcase voor lokale kunstenaars die hun kunstwerk willen laten zien. Het Toeristenbureau krijgt altijd positieve feedback, zowel van toeristen als van de lokale bevolking die TCB bezoeken.


Kerenza Rannou-Frans werd geboren op Bonaire, groeide op Curaçao en woonde en werkte in verschillende landen voordat zij 23 jaar geleden terugkeerde naar haar “dushi” Bonaire. Fotografie is haar hobby en passie en door haar fotografische oog kun je Bonaire ontdekken en herontdekken. Ze richt zich op natuurfotografie en legt graag het buitengewone vast in het gewone. Mooi natuurlijk licht is hierbij een zeer belangrijke factor. Ze zegt dat ze vereerd is Bonairiaan te zijn en op dit prachtige eiland te wonen. In de drukte van het leven en door bijvoorbeeld elke dag onze prachtige natuur te zien, zien we het soms niet meer als vanzelfsprekend. Met fotografie ontdekt ze zichzelf elke dag opnieuw de schoonheid van het eiland en de wonderen van Gods creaties. Ze zegt dat ze het zeer dankbaar is hiervoor.

Tourism Corporation Bonaire nodigt iedereen uit om de art gallery van mvr. Kerenza Rannou-Frans te komen bezoeken, gelegen aan de Kaya Grandi # 2 en ook om haar kunstwerken te kopen.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo