Nieuws van Bonaire

Wordt het baasje van een hond, op afstand!

Kralendijk – Veel mensen zijn niet in de positie om een hond van Fundashon Kunuku Kakelvers Bonaire daadwerkelijk te adopteren, omdat ze er geen ruimte of tijd voor hebben, maar wel ontzettend graag willen helpen.

Kunuku Kakelvers maakt het nu mogelijk om een hond op afstand te adopteren. Dit houdt in dat je als adoptieouder bijdraagt aan de financiële kosten van een bepaalde hond. De kosten bedragen maandelijks 30 euro. Hiermee kan de dierenopvang de dagelijkse kosten van de hond vergoeden en eventuele medische/ dierenartskosten kunnen zij hiervan betalen.

De op afstand baasjes ontvangen een certificaat van hun hond. Ook proberen zij de adoptieouder zoveel mogelijk op de hoogte te houden en foto’s te sturen. Er kan zelf bepaald worden hoelang de hond op afstand wordt geadopteerd. Dit kan voor een paar maanden, jaren of tot deze hond misschien een echte gouden mand vindt.

Iets voor jou ? Voor meer informatie of contact, bekijk de website van Fundashon Kunuku Kakelvers https://fkk-bonaire.org/nl/

Deel dit artikel