Nieuws van Bonaire

Selibon past per 1 januari 2020 kwartaalfacturen en tarieven aan

Kralendijk – Voor SELIBON is het heel belangrijk om ervoor te zorgen dat Bonaire schoon en netjes blijft en dat zij een zo goed mogelijke bijdrage leveren aan het recyclen van grondstoffen. De afgelopen jaren hebben zij hier grote stappen in gezet zonder hiervoor een prijsverhoging toe te passen. Afvalverwerking en recycling is kostbaar en daarom ontkomt Selibon er niet aan dat deze stap toch te moeten nemen om Bonaire ook naar de toekomst toe schoon en netjes te kunnen houden.

Om deze reden zullen per 1 januari 2020 de prijzen van de klikodiensten stijgen: voor kliko’s van 240 liter (restafval) bedraagt de prijsstijging USD 2,- en voor kliko’s van 1000 liter (restafval) USD 8,-.

Door uw afval te gaan scheiden kunt u de kosten voor het ophalen en verwerken van uw afval verminderen. In de komende maanden zal een afvalconsultant bij u langs komen om met u te onderzoeken wat het meest voordelig is voor uw bedrijf.  

Selibon blijft constant werken aan de optimalisatie van hun diensten en vragen klanten om het afval zoveel mogelijk te scheiden. Dat is ook voordeliger voor uw bedrijf.

Als tweede willen zij u op de hoogte stellen dat ingaande 1 januari 2020 de kosten per kwartaal in rekening zullen brengen. Hierdoor worden de kosten over het jaar verspreid in plaats van een rekening aan het begin van het jaar.

Wij rekenen op uw begrip en medewerking, als u echter in verband met de tariefswijzigingen nog vragen hebt of u wilt een afspraak maken met een consulent om uw afvalstroom in kaart te brengen, neemt u dan contact op met de informatiebalie van Selibon.

Deel dit artikel