Nieuws van Bonaire

Bonaire Travel viert haar 20 jarig bestaan

Bonaire Travel viert haar 20 jarig bestaan

KRALENDIJK – Vandaag viert Bonaire Travel feest. Het bedrijf bestaat 20 jaar. Diverse bedrijven op Bonaire, Aruba en Curacao ontvingen vandaag een taart als dank voor de goede samenwerking.

Een cheque van Usd 2000,- werd deze ochtend als verassing overhandigt aan Fundashon Kunuku Kakelvers.

Rocargo

Directeur-eigenaar van Bonaire Travel, Natasja Statie- Gerharts blikt met plezier terug op de voorbije jaren, die niet altijd even makkelijk zijn geweest. Toch heeft zij er een ‘success story’ van weten te maken.

Het succes van de onderneming is vooral te danken aan de vaste en andere klanten die het bedrijf heeft weten te winnen en die vertrouwen hebben getoond en nog steeds tonen in Bonaire Travel, zegt ze. Daarnaast heeft zij in de loop der jaren een professioneel en klantvriendelijke team opgezet.

“De laatste 20 jaar zijn niet altijd even gemakkelijk geweest”, blikt Natasja terug, De reiswereld heeft veel moeten incasseren, vooral toen de luchtvaartmaatschappijen hun commissies introkken.

Bovendien hebben de reisagentschappen veel concurrentie ondervonden van het online boeken op de markt. “But we survived”, zegt ze, “met hard werken en vooral goede service ‘we pulled through together’.”

Op 3 december 1999 zijn wij als bedrijf begonnen; Ik, samen met mijn collega’s Marienella, Shadira en Sheila in de front office. Vandaag hebben wij Marienella en Shadira nog steeds in ons team, dat inmiddels is uitgebreid met Valeska, die nu ook al meer dan 9 jaar bij ons werkt. De jongste telg in ons bedrijf is Franchesca, die wij dit jaar hebben aangetrokken.”

Natasja is zeer te spreken over haar team. Op de werkvloer is de sfeer zeer close en persoonlijk. Dat stelt zij zeer op prijs. Bovendien is dat ook voor de klanten erg belangrijk. Daarom investeert Bonaire Travel veel in teambuilding. Bijna ieder jaar organiseert het bedrijf een teambuilding weekend voor het personeel. 

Zo heeft Bonaire Travel dit jaar, als speciale blijk van waardering voor haar inzet, in het kader van de viering van haar vierde lustrum dit jaar, ervoor gekozen om er iets heel bijzonders van te maken voor het personeel. Van 4 tot 8 september is het voltallig personeel voor een ‘team builiding’ weekeinde naar Nederland vertrokken. Daar werd het personeel gefêteerd en verwend. “Met de KLM, in de businessclass, zijn wij met zijn allen op 4 september na het werk vertrokken. In het vliegtuig werden we ook heel hartelijk verwelkomd en er werd zelf een speciaal ‘Welkom aan het Bonaire Travel Team’ via de intercom omgeroepen”.

In Nederland heeft het personeel drie nachten gelogeerd in Sheraton Hotel bij Schiphol en werden per trein diverse excursies gemaakt, naar Alkmaar en Volendam, waar de bekende foto-shoots plaatsvonden in traditionele boerinnendracht. In Amsterdam werd een rondvaart gemaakt over de grachten en werd het beroemde Madame Tussauds Amsterdam bezocht.

Bonaire Travel wil al haar vaste en andere klanten heel erg bedanken voor het vertrouwen in haar gesteld in de loop der jaren en hoopt nog vele jaren samen te kunnen werken en hen van dienst te zijn.

En bij deze ook hele fijne feestdagen wensen. 

Deel dit artikel