Nieuws van Bonaire

Inschrijvingen ouderavond Liseo Boneriano voor het eerst digitaal

Kralendijk – In het kader van effectiever en efficiënter werken zullen de inschrijvingen voor de ouderavond op het Liseo Boneriano voor het eerst digitaal gaan verlopen. Tot voor kort werkte het Liseo met ‘briefjes’ (hardcopy) die mee naar huis gingen en die ouders retourneerden met daarop de namen van de docenten die zij willen spreken op de ouderavond. De administratie maakte dan handmatig een indeling voor de 10-minuten gesprekken. 

De eerste rapporten van dit schooljaar zijn mee naar huis gegaan en voor het eerst kunnen ouders zich met de Magister app (of via de website van Magister, met de inlogcodes die specifiek zijn voor een ieder) inschrijven voor de 10 minuten gesprekken op de komende ouderavond op dinsdag 3 december 2019 vanaf 18.30 uur

Het werkt heel gemakkelijk: je logt je in als ouders en ziet de gegevens van jouw kind. Je klikt op ‘ouderavond’ en kunt dan maximaal 3 docenten aanvinken die je graag wilt spreken. Het Magistersysteem maakt dan zelf een handige indeling voor de avond. Iedere vakdocent kan maximaal 12 ouders ontvangen voor de 10-minuten gesprekken. Hoe eerder een ouder zich inschrijft, hoe meer kans er is dat de betreffende vakdocent nog de mogelijkheid heeft om op de ouderavond zelf het 10-minuten gesprek te voeren. 

Let wel: de sluiting voor de inschrijvingen voor de 10-minuten gesprekken is op 1 december aanstaande om 12.00 uur ’s middags. Hoe eerder u zich inschrijft, hoe beter. 

Deel dit artikel