Nieuws van Bonaire

Kerstconcert Fundashon Saxomania in San Bernardo Church

Fundashon Saxomania organiseert dit jaar weer een kerstconcert!

Het concert wordt geopend met het tweede optreden van de Saxominions. Deze groep bestaat uit de leerlingen van Saxomania, die nu 1 jaar les hebben. U zult verrast zijn van het talent van onze leerlingen. Jong of oud, het maakt niet uit; iedereen kan leren saxofoon spelen!

Rocargo

Het concert zal daarna officieel worden geopend met het kwartet van Saxomania. Dit kwartet bestaat uit Esther van Blerk (alt saxofoon), Britt Boelhouwer (alt saxofoon), Isa Verbeek (alt saxofoon) en Caroline de Jong (bariton saxofoon). Waarna ons nieuwste lid Rudy Rond aan zal sluiten op de tenor saxofoon. Samen met Gabi Mercera zullen bekende kerstmelodieën voor u worden gespeeld.

Het feest gaat daarna door met de Friends van Saxomania. De Friends bestaat uit een groep muzikanten die geen saxofoon bespelen; een trombonist, hoornist, pianiste, percusionist en dwarsfluitiste. Een originele combinatie die u werkelijk versteld zal doen staan. Het lijkt alsof Bonaire een echt orkest heeft! Een prachtige samenhang van klanken zullen de kerk vullen.

Een knallend eind zal worden neergezet met de ondersteuning van gitaren. Een big band ervaring zal u doen swingen op de stoel!

Het belooft een geweldig spectakel te worden welke u direct klaar maakt voor heerlijke feestdagen.

Fundashon Saxomania hoopt u te mogen verwelkomen op het concert. Mochten zij u niet mogen treffen, wensen alle muzikanten van Saxomania & Friends u alvast een geweldig uiteinde en een prachtig en muzikaal nieuw jaar!

Voor meer informatie: https://www.facebook.com/2061555977421947/posts/2471164776461063/

Voor kaartverkoop: PM via Facebook. Email naar saxomaniabonaire@gmail.com of whatsapp+5999 5107998.
Kaarten zijn ook direct te koop bij leden en leerlingen van Saxomania.
Kaartverkoop start 1 december. Wees er snel bij want OP=OP!
$15 per persoon.

Deel dit artikel