Bonaire

Florida Caribbean Cruise Association, TCB en Forsa organiseren “Christmas Holiday Gift project”

Kralendijk – Op dinsdag 19 november organiseerde Florida Caribbean Cruise Association (FCCA) samen met Tourism Corporation Bonaire (TCB) voor het 10e jaar het “Christmas Holiday Gift Project”. Het thema dit jaar was het recht van kinderen. Stichting Project FORSA selecteerde samen met de scholen 100 kinderen om deel te nemen aan dit evenement.

Mevrouw Chelendra van FORSA verwelkomde alle kinderen en bedankte de vertegenwoordigers van Celebrity Cruises Silhouette en TCB voor dit initiatief . Alle kinderen ontvingen een cadeau. Derchlien Vrolijk, Marketing Manager van TCB gaf een toespraak samen met de Cruise Association FCCA. Miss Tourism Bonaire Rayshantaly Coffie was ook aanwezig en sprak met de kinderen en wenste hen het beste op school omdat ze onze toekomst zijn.

Een speciale dank gaat uit naar alle vrijwilligers en sponsors die hebben meegewerkt aan dit project, in het bijzonder aan Stichting Project FORSA, Rento Fun Mr. Orlando Francisca en TCB.

Deel dit artikel