Bonaire

Training Social Media voor je bedrijf woensdag 27 november

Kralendijk – Op woensdag 27 november organiseert ABC Online Media weer een training voor ondernemers die willen leren hoe je social media effectief inzet voor je bedrijf.

Marketing en met name online marketing is momenteel de zuurstof voor je bedrijf. Je kunt er niet meer zonder. Je klanten spenderen uren op hun telefoon en willen daar antwoorden op hun vragen en ze willen gehoord worden. Daarnaast zoeken ze naar “social proof” oftewel wat vindt een ander van jouw producten?

Hoe ga je hier als ondernemer op Bonaire mee om, wat kun je doen en wat moet je vooral niet doen. Welke online tools zijn er die je kunt gebruiken en hoe meet je je resultaten?

In de training “Social Media for your Business” leer je in 5 uur je bedrijf professioneel neer te zetten voor succes. De training start op woensdag 27 november om 8 uur op het Crown Business Center naast Luciano’s in Kralendijk. Er is ruimte voor 12 deelnemers. De training is in het Engels/Nederlands. De kosten zijn $195,- Je kunt je online aanmelden en betalen via deze link: events.mindmint.com/11282/68668/social-media-for-your-business

Voor vragen kun je contact opnemen met Sylvia de Leon op 7950152 (ook WhatsApp)

Deel dit artikel