Nieuws van Bonaire

Feestelijke familiedag voor pleeggezinnen

Kralendijk – Jeugdzorg en Gezinsvoogdij Caribisch Nederland (JGCN) organiseerde op zaterdag 16 november een onvergetelijke dag voor pleeggezinnen. Het thema was ‘Liefde voor elkaar’ omdat pleegouders door hun bijzondere inzet en toewijding een liefdevol verschil maken in het leven van kinderen die dat hard nodig hebben.

Het was een speciale dag vol met activiteiten, waarbij entertainment en samen zijn centraal stonden. En natuurlijk ontbraken de cadeautjes voor de kinderen niet om hen in het zonnetje te zetten. JGCN blikt terug op een geslaagde dag en bedankt de pleeggezinnen en vrijwilligers voor hun aanwezigheid.

Rocargo

Heeft u ook interesse in pleegouderschap of bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met JGCN via 715 7201 of stuur ons een mail: info.jgcn@jeugdzorgcn.com.

Deel dit artikel