Nieuws van Bonaire

Diverse verkeersongelukken met scooters en auto’s over het weekend

Kralendijk – Op vrijdag 15 november vond omstreeks 07.30 uur een eenzijdige aanrijding met een brommer plaats op de Kaminda Gurubu. Door een nog onbekende oorzaak viel de bestuurder van de brommer. Hij liep op verschillende plekken aan zijn lichaam schaafwonden op en werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Kort daarna, omstreeks 07.50 uur kreeg de politiecentrale melding dat er een auto over de kop was gegaan op de Toeristenweg ter hoogte van Tolo. De bestuurder raakte door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt in een bocht van de weg en sloeg over de kop. De bestuurder is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

Ook op vrijdag 15 november vond een aanrijding met een scooter plaats op de Bulevar Julio A. Abraham. Een scooter kwam in een kuil op de weg terecht waardoor de bestuurder en de passagier vielen. Zij liepen beiden schaafwonden op en werden door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische controle.

In de nacht van 15 november, omstreeks 1.23 uur vond een ‘hit&run’ plaats op de Kaya Grandi. Een auto reed tegen de linker spiegel van een auto die uit tegenovergestelde richting kwam. Toen de chauffeur die de aanrijding had veroorzaakt hierop aangesproken werd, reed hij weg. De zaak wordt onderzocht.

In de nacht van zaterdag 16 november vond omstreeks 00.30 uur een aanrijding plaats op de Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot. De auto slipte door onbekende reden in een bocht en botste tegen een container aan. De bestuurder had alleen haar hoofd gestoten en werd door het ambulance personeel ter plekke gecontroleerd.

Op zaterdag 16 november vond een aanrijding met een scooter plaats op de Kaya Esther. De bestuurder van de scooter wilde voor een auto uitwijken en verloor hierbij de macht over het stuur waardoor ze viel. Ze liep schaafwonden op en werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. 

Rocargo
Deel dit artikel