Nieuws van Bonaire

Een huis kopen op Bonaire ? De leukste huizen van november

Een huis kopen op Bonaire? Wij zetten hieronder de leukste koopwoningen op Bonaire voor je op een rij. Alle makelaars op Bonaire hebben natuurlijk een eigen website waar een uitgebreid aanbod aan koopwoningen op staan. Wij zetten de leukste huizen van deze maand in de spotlight. Wanneer je op de foto van een huis klikt ga je direct naar de makelaars website toe waar je contact kunt opnemen voor meer informatie en waar je meer foto’s en informatie over het huis kunt vinden.

Huis van de maand november bij Caribbean Homes

Huis van de maand november bij Caribbean Homes

Kaya Saturnus – Apt. 3

Een unieke kans om een appartement op Bonaire te bemachtigen voor een uitstekende prijs op een goede locatie!

Dit appartement staat klaar om bewoond te worden! Helemaal up to date en perfect onderhouden. Volledig voorzien van eersteklas kwaliteit materialen.

Het is voorzien van 2 slaapkamers (uitgerust met airco) en 2 ruime badkamers, een open woonruimte en keuken. De woonruimte geeft een heel ruimtelijk en open gevoel, alles gaat vloeiend in elkaar over: van de ingang tot de woonkamer en keuken naar buiten toe, waar twee paar openslaande deuren toegang geven tot een groot overdekt terras. Hier geniet u van een prachtig uitzicht op de Caribische Zee en adembenemende zonsondergangen. Het terrein waarop het complex staat is volledig omheind en voorzien van gemeenschappelijke bestrate ingang en parkeerplaatsen.

Als u de warmte wilt ontlopen, dan is het binnen goed toeven! Er waait een heerlijke verkoelende wind door het gehele appartement. Daarnaast is het appartement goed te verhuren, dus ook als u niet non-stop op Bonaire bent, is het een goede investering.

U bent welkom voor een bezichtiging!

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij Caribbean Homes:

Adres : Plasa Reina Juliana 6 Telefoon : +599 717 4686 E-mail : info@caribbeanhomesbonaire.com Website : www.caribbeanhomesbonaire.com Facebook : Caribbean Homes Bonaire


 

Huis van de maand november bij Sunbelt Realty

Huis van de maand november bij Sunbelt Realty

Hausmann Follies Penthouse

Het luxe en stijlvolle Penthouse Hausmann Follies beschikt over 3 slaapkamer & 3,5 badkamer met dubbel terras en prachtig uitzicht over zee.

Het centrum van Kralendijk met een goed aanbod aan winkels en goede restaurants is gelegen op loopafstand. De Caribische zee ligt recht voor uw terras en is gemakkelijk toegankelijk via het openbare strand Chachacha Beach. Verder beschikt het over een gemeenschappelijk zwembad en parkeerplaats. Het appartement is via het trappenhuis of lift bereikbaar.

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij Sunbelt Realty:

Adres : Kaya Grandi 41 Telefoon : +599 717 6560 E-mail : info@sunbeltbonaire.com Website : www.sunbeltbonaire.com Facebook : Sunbelt Bonaire


 

Huis van de maand november bij Harbourtown Real Estate

Huis van de maand november bij Harbourtown Real Estate

Blue Water Residence 3

Dit luxe appartement ligt net buiten het centrum van Kralendijk op loopafstand van restaurants en bars. Het ligt direct aan zee en kijkt uit op het prachtige blauwe water van Bonaire met het beste uitzicht op Klein Bonaire. Blue Water Residence is een appartement van topkwaliteit, geen andere zoals deze op Bonaire en bestaat uit slechts 6 extra grote appartementen met 3 slaapkamers en 2 1/5 badkamers.

Een unieke ligging aan eigen zandstrand met pier. Prachtig ingericht.
Eigen parkeerplaats en berging in parkeergarage Mooi gemeenschappelijk zwembad en tuin. Beheerder is aanwezig op het complex.

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij Harbourtown Real Estate:

Adres : Kaya L.D. Gerharts 20 Telefoon : +599 717 5539 E-mail : info@harbourtownbonaire.com Website : www.harbourtownbonaire.nl Facebook : Harbourtown Real Estate


 

Huis van de maand november bij Qvillas

Huis van de maand november bij Qvillas

Sabadeco Crown Court 26

Dit prachtige en pittoreske huis met naastgelegen bouwkavel ligt slechts 10 min ten noorden van het centrum van Kralendijk. Het huis heeft 3 slaapkamers, 2.5 badkamers en een geweldig zwembad. Ook beschikt het over een enorme veranda en is gelegen nabij de pier waar u kunt snorkelen, duiken of genieten van een prachtige zonsondergang. Een echt paradijs!

Sabadeco Crown Court 26 is bewust op de wind gebouwd waardoor u altijd kunt genieten van de heerlijke ‘Bonairian Breeze’. Het huis bestaat uit 2 “vleugels” met in het midden de woonkamer met een open en volledig uitgeruste keuken. Grenzend aan de woonkamer is de rondom gelegen, zeer royale en schaduwrijke veranda. In de rechter vleugel vindt u de hoofdslaapkamer met badkamer en inloopkast. In de linker vleugel bevinden zich de overige 2 slaapkamers met gedeelde badkamer. Naast de hoofdkeuken bevindt zich ook nog een tweede keuken in één van de slaapkamers.

Court 26 is een heerlijk woonhuis maar ook een goede investering voor de korte en lange termijn verhuur. Maak snel een afspraak bij ons om dit mooie huis te bezichtigen!

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij Qvillas:

Kaya Gob. N. Debrot unit 9 Tel: +599 7170881 E-mail: info@qvillas.com Website: www.qvillas.com Facebook: Qvillasbonaire


 

Huis van de maand november bij Sotheby’s

Huis van de maand november bij Sotheby’s

Hausmann Follies 13

Hausmann Follies is een luxe appartementencomplex aan de Boulevard van Kralendijk. Het werd voltooid in 2010. Het gebouw bestaat uit 12 appartementen en 2 ruime luxe penthouses. Alle appartementen hebben uitzicht op zee en eigenaren kunnen gebruik maken van het gemeenschappelijke zwembad. 

Het penthouse heeft 3 ruime slaapkamers, allemaal met ensuite badkamers en ingebouwde kasten. Zeer complete keuken met alle apparatuur. Over de gehele breedte van het penthouse kijkt een enorm terras uit op de Caribische blauwe zee. Er is een apart gastentoilet en wasruimte. Kortom een ​​geweldig en ruim penthouse op een fantastische locatie. Een bezoek zal zeker een goede indruk geven.

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij Sotheby’s:

Adres : Kaya L.D Gerharts 10 Telefoon : +599 717 1950 of +599 780 1810 E-mail : peter@sir-abcislands.com Website : www.sir-abcislands.com Facebook : Sotheby’s Realty Bonaire


 

Huis van de maand november bij Bonaire Realty

Huis van de maand november bij Bonaire Realty

Punt Vierkant 36

Deze perfect onderhouden villa met een apart gastenverblijf ligt op een absoluut unieke locatie direct aan zee met maar liefst 20 meter kustlijn! De villa biedt een ruime lichte woonkamer met uitzicht op zee. Een luxe open keuken en grote bijkeuken. De ruime gastenslaapkamer met badkamer bevindt zich eveneens op de begane grond. Op de boven etage de grote mastersuite met geweldig uitzicht en luxe ensuite badkamer. Aparte wasruimte en een zeer grote en iets kleinere werkkamer die indien gewenst aangepast kunnen worden tot 3 slaapkamers met 3 badkamers.

In de tuin bevind zich nog een gastenverblijf compleet met woonkamer, keuken, slaapkamer met badkamer en een eigen patio. Het heeft tevens 30 zonnepanelen en een generator met grote brandstoftank.

Deze villa is apart te koop of tezamen met de aanpalende kavel (punt Vierkant 36A) Dit is een unieke mogelijkheid om niet alleen zelf uw ‘ oceanfront ‘ villa te bezitten, maar om ook in het bezit te komen van een van de laatste oceanfront bouwkavels van Bonaire.  En alsof dit nog niet genoeg is, is er aan de overzijde van de straat nog een extra bouwkavel beschikbaar! (980 m² / 10.548sq ft)

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij Bonaire Realty :

Adres : Terramar Building, Unit #5 Telefoon : +599 786 4740 E-mail : info@bonairerealty.com Website : www.bonairerealty.com Facebook : Bonaire Realty


 

Huis van de maand november bij RE/MAX Paradise Homes

Huis van de maand november bij RE/MAX Paradise Homes

Guesthouse Amarula

Altijd al gedroomd over het runnen van je eigen guesthouse op Bonaire? Zoek dan niet verder en check out Guesthouse  Amarula. 

Guesthouse Amarula is gelegen in de populaire wijk Belnem, vlakbij het strand van Bachelor’s Beach, de zuidelijke duikplekken en kite- en windsurferspots.

Het perceel bestaat uit 1010 m2 eigendomsgrond, het eigendom is in 2016 opgeleverd en bevindt zicht in een uitstekende staat van onderhoud.

De guesthouse bestaat uit 3 studio’s met eigen badkamer, kitchenette en privé terras, 1 appartement gelegen op de eerste verdieping met 1 slaapkamer, 2 badkamers, open keuken / woonkamer, ruim overdekt balkon met prachtig uitzicht over het eiland en de zee en 1 eigenaars woning met een ruime open woonkamer, volledig ingerichte keuken, 1 slaapkamer, 1 badkamer, 1 gasten toilet, grote berging/washok en een ruim overdekt terras.

De faciliteiten die Guesthouse Amarula aan haar gasten biedt zijn: een mooie goed onderhouden tropische tuin, een groot magna zwembad met zonnedek en ligbedden, palapa met ligbedden, hangmatten, Lockers voor duik- of kitemateriaal en spoelbakken.

De vraagprijs is $ 695.000 USD k.k.

Bekijk de virtuele 3D-rondleiding van guesthouse Amarula:

Eigenaars woning: https://tinyurl.com/y67sq26a

Appartement       : https://tinyurl.com/y4dw2k86

Studio                     : https://tinyurl.com/y47f7afr

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij RE/MAX Paradise Homes :

Adres : Kaya Grandi 24A Telefoon : +599 717 7362 E-mail :  info@bonairehomes.com Website : www.bonairehomes.com Facebook : REMAX Bonaire


 

Huis van de maand november bij Bona Bista

Deze “Luxury Smart Homes” zijn de meest innovatieve en duurzame woningen die ooit gebouwd zijn op Bonaire! Dit project maakt het mogelijk dat de koper van deze luxury smart homes een eigen ontwerp kan kiezen voor de villa. Ben je nieuwsgierig naar de vele mogelijkheden ? De verkoop is gestart! Bij Pure36 kunt u deelnemen in een innoverend woon en leef concept, gebaseerd duurzaamheid en de volgende smart technologieën: – Solar battery powered – Solar water heating – Regenwater opvang – Grijswater hergebruik – Eetbare tuinen

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met Bona Bista Bonaire:

Adres : Bona Bista #1, Telefoon +599 700 2950 E-mail :  Info@bonabistabonaire.nl Website : www.bonabistabonaire.nl Facebook : Bona Bista Bonaire


 

Huis van de maand november bij Caribbean Vista Blue

Huis van de maand november bij Caribbean Vista Blue

Sur Salinja 35

Het unieke woningbouwproject Sur Salinja is een duurzaam ontwikkeld en ontworpen op een eigendomskavel van ca. 616 m2. Het is een volledig afgebakend woongebied met één centrale in- en uitgang. De woning heeft een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers, een voor- en achterporch, een separate berging en een parkeerplaats voor het huis maar buiten de kavel

Sur Salinja is een woningbouwproject, waar niet alleen permanent gewoond wordt, maar waar ook geïnvesteerd is door eigenaren die het huis als een 2de huis op Bonaire gebruiken; voor eigen gebruik of voor verhuur doeleinden.  Wonen of investeren op Sur Salinja betekent ook automatisch lid worden van de Vereniging van Eigenaren.

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij Caribbean Vista Blue:

Adres : Kaya P.N. Antonio Neuman #24-A Telefoon : +599 777 5899  E-mail :  info@caribbeanvistablue.com  Website : www.caribbeanvistablue.com Facebook : Caribbean Vista Blue

Deel dit artikel