Nieuws van Bonaire

Thema avond met volle maan bij Kunuku Boy Martines, Kunukero’s vertellen geschiedenis van Seru Montaña

Kralendijk – De SKAL gaat door met haar activiteiten volgens haar culturele agenda. De Avond met Volle Maan is een initiatief dat in het verleden is ontstaan vanuit een aantal inwoners met heel veel passie voor onze taal Papiamentu. De SKAL blijft benadrukken dat het voornaamste doel van het evenement is om anderen te stimuleren om in het Papiamentu te schrijven, voor te dragen, verhalen te vertellen, te zingen of korte sketches te presenteren. Verwaarloos uw capaciteiten niet en kom laten zien wat u kan. Wij waarderen en respecteren alle presentaties met uitzondering van vulgaire taal, politiek, persoonlijke problemen en alles wat niet overeenkomt met onze activiteiten. Zoals gewoonlijk is elke bezoeker vrij om iets lekkers mee te brengen om met de andere gasten te delen en iedereen wordt verzocht om hun eigen stoel mee te nemen. De Avond met Volle Maan blijft een sociale activiteit van en voor het volk, dus iedereen is van harte welkom.

Deze Avond met Volle Maan is bij de kunuku van Boy Martines bij de Seru Montaña met verhalen van de kunukero’s. De datum is dinsdag 12 november 2019 op de gebruikelijke tijd en dat is van 19:00 u. tot 21:00 u. ‘s avonds. Het hoofdthema is: Kunukero’s uit de omgeving van Seru Montaña vertellen de geschiedenis van hun kunuku. Er is gratis transport dat om 18:00 uur vanaf Rincon vertrekt naar de Seru Montaña. Voor de bezoekers uit Playa vertrekt de bus om 18.30 uur richting de kunuku van Boy Martines. Mensen die vervoer nodig hebben worden verzocht tijdig bij de SKAL te reserveren.

Rocargo

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met onze medewerkers: 

Juffrouw Yoi Helmeyer- Marsera; +599 9 516 6560

Magali Sumter;  + 599 9 565 0947

Ubaldo Anthony; + 599 717 4935

Orlando Francisca; + 599 786 2131 of + 599 7962131

Nochi Coffie; + 599 785 6388

SKAL; + 599 717 8868  

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo