Bonaire

De politie vraagt uw aandacht voor het volgende:

Kralendijk – Bij “Boutique Resort Bonaire” gelegen aan Kaminda di Lac #32 wordt in 2 maanden tijd 3 keer ingebroken.
De 1e inbraak vindt plaats in de avond/nacht van 19 op 20 augustus. Op vrijdag 23 augustus en op zaterdag 5 oktober wordt er wederom ingebroken. Tijdens de inbraken worden onder andere fietsen, etenswaren en veel dranken weggenomen. De fietsen zijn inmiddels weer terug bij de rechtmatige eigenaar.

We vragen uw hulp bij het opsporen van de daders. Van de inbraken zijn camerabeelden. Herkent u, na het bekijken van de beelden, de daders, of heeft u mogelijk informatie die naar de daders kan leiden, neemt u dan alstublieft contact op met de politie via telefoonnummers 715-8000 – 911 of via de anonieme tiplijn van de politie 717-7251

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo