Nieuws van Bonaire

Bonaire.nu heeft hét vacatureplatform

De voordelen om in deze digitale wereld online i.p.v. offline te kunnen adverteren zijn groot. Denk bijvoorbeeld aan de snelle vindbaarheid van de vacature via de zoekmachines. Je hebt een groter bereik online, geïnteresseerden kunnen d.m.v. een ‘call to action’ direct reageren. En het is een feit dat het aantal internetters blijft groeien. Online je vacature adverteren is over het algemeen ook goedkoper en het aantal bezoekers is te meten. Kortom, in onze ‘online mind’, biedt het dus vele voordelen.

Je bent binnen jouw onderneming op zoek naar een kanjer om jou te mogen ondersteunen. Hoe werf je diegene? Waar zoek jij die juiste match? Is jouw wervingsstrategie succesvol? Het team van Bonaire.nu denkt met haar expertise op dit gebied graag mee. Lees hieronder welke services wij aanbieden:

Rocargo

Bonaire.nu schrijft de vacaturetekst 

Om te beginnen is het erg belangrijk om een pakkende vacaturetekst te schrijven die prikkelt en tot de verbeelding spreekt. De tekst is immers jouw visitekaartje. Goede mensen kunnen overal terecht. Des te belangrijker is het om op een positieve manier op te vallen en om direct de juiste snaar te raken.

Wist je dat…de vacaturetekst nog steeds het meest gebruikte middel is binnen de arbeidsmarktcommunicatie?

Bonaire.nu zorgt voor plaatsing van de vacature

Hoe bereik je jouw nieuwe medewerker? Vergroot de vindbaarheid en zichtbaarheid van jouw vacature. Bepaal daarom, waar je de vacature geplaatst wilt hebben. Wanneer wij jou helpen zetten wij dit graag uit op de volgende kanalen:

Hoe bereik je jouw nieuwe medewerker? Vergroot de vindbaarheid en zichtbaarheid van jouw vacature. Bepaal daarom, waar je de vacature geplaatst wilt hebben. Wanneer wij jou helpen zetten wij dit graag uit op de volgende kanalen:

Facebook, Instagram, Twitter 
Aruba.nu
Bonaire.nu
Curacao.nu
Bes-Reporter.com
Koninkrijk.nu


Bonaire.nu zorgt voor de herplaatsing van de vacature

Je hebt je vacature door ons laten plaatsen, toch heb je die kanjer nog niet gevonden. Wat wij graag aanbieden is om jouw vacature nogmaals in the spotlight te zetten en opnieuw exposure te geven. Deze herplaatsen wij zowel op onze website(s) en de Social Media.

Wist je dat…
herhaling de kracht van reclame is? De kans dat mensen je vacature gaan delen is groter na herhaling.

Heb jij de tekst in de eerste ronde zelf aangeleverd? Wellicht mogen wij deze tweede ronde jouw vacaturetekst dus ‘jouw visitekaartje’ schrijven om meer en de juiste werkzoekenden te prikkelen.

Wil je een vacature plaatsen? of heb je hulpvragen waarbij wij kunnen ondersteunen met betrekking tot jouw werving en/of suggesties? Mail met: vacatures@abconlinemedia.com t.a.v. Melanie Zandwijk of bel +599 7950152

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo