Nieuws van Bonaire

Wijziging ingang van de vertrekhal

Kralendijk – De Directie van de Bonaire International Airport informeert dat met ingang van aanstaande dinsdag 5 november 2019 de toegang tot de vertrekhal zal worden gewijzigd.

De huidige ingang zal gesloten worden in verband met reconstructiewerkzaamheden. Met ingang van genoemde datum zal de nieuwe ingang tot de vertrekhal in gebruik worden genomen. Deze ingang is ten noorden van de huidige ingang. Iedereen die de vertrekhal moet betreden wordt verzocht om van de nieuwe ingang gebruik te maken.

Personeel van BIA zal beschikbaar zijn om iedereen de nodige aanwijzingen te geven omtrent deze wijziging. De nieuwe ingang van de vertrekhal bestaat uit de nieuwe opstelling voor de Security en Koninklijke Marechaussee.

Dan tref je de nieuwe winkels die in de laatste fase zijn van contructiewerkzaamheden en nog niet beschikbaar zijn voor reizigers. Volgens de planning zal de reconstructiewerkzaamheden van de vertrekhal begin december finaliseren.

BIA verzoekt een ieder om met deze wijziging rekening te houden en biedt zijn verontschuldiging aan voor eventueel ongemak en bedankt u voor het begrip en medewerking.

Deel dit artikel