Nieuws van Bonaire

TCB organiseert samen met de afdeling publieke gezondheid laatste “Taste of Bonaire”

Kralendijk – De Tourism Corporation Bonaire (TCB) en de Afdeling Publieke Gezondheid van het openbaar lichaam Bonaire (OLB) hebben het initiatief genomen om samen de “Taste of Bonaire Health Edition” te organiseren.

Dit evenement zal deze keer de nadruk leggen op de campagne gericht op het telen en eten van groente en fruit genaamd ”Sembra‘we pa kosechá mañan” van de afdeling Publieke Gezondheid. Verder wordt gezondheid in het algemeen belicht. 

Gedurende dit evenement zullen verschillende experts en instanties informatie geven over het telen van groente en fruit  en hun producten presenteren, demonstreren en verkopen. Ook andere instanties en experts zullen informatie geven, producten demonstreren en verkopen die gericht zijn op gezondheid in het algemeen. Verder zullen er ook lekkere gezonde hapjes, eten en drank worden verkocht.

De Taste of Bonaire Health Edition is op 2 november in het Wilhelmina Park van 18:00 tot 22:00.

Industry of Activity zal vanaf het podium verschillende activiteiten met dans presenteren in de vorm van “zumba” sessies. Iedereen kan deelnemen aan deze activiteiten. De muzikale animatie wordt verzorgd door “Formashon Musical Krioyo” en “Proyecto 2000”.

De Tourism Corporation Bonaire en de Afdeling Publieke Gezondheid willen de hele bevolking en ook onze bezoekers uitnodigen om te komen genieten van een gezellig evenement in de vorm van de “Taste of Bonaire Health Edition”.

Deel dit artikel