Bonaire

Junior rangers ontmoeten junior rangers uit de regio

Kralendijk – Afgelopen weekend hebben de Junior Rangers van Aruba, Bonaire, Curacao, Saba en St. Maarten voor het eerst een uitwisseling gehad. Dit werd georganiseerd door DCNA. Het was de eerste keer dat zo’n uitwisseling plaats heeft gevonden.

De jongeren hebben verschillende onderwerpen met betrekking tot natuurbescherming behandeld. Op zaterdag waren alle jongeren met elkaar in het Washington Park om te snorkelen en vogels te kijken. Ook was er tijd om elkaar te leren kennen en met elkaar de problemen op ieders eiland te bespreken en naar oplossingen te zoeken.

Op zondag vonden er presentaties plaats door de verschillende groepen jongeren. Dit gebeurde bij de ingang van het Washington Park in het bijzijn van de vrijwilligers van het Junior Ranger programma van Bonaire, ouders, directie DCNA, STINAPA en gedeputeerden Nina den Heyer en Elvis Tjin-A-Sjoe.

Dit evenement werd gesponsord door WNF, DCNA en Warehouse Bonaire.

Junior Rangers Bonaire
Junior Rangers Saba
Junior Rangers Aruba
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo