Nieuws van Bonaire

MCB Bonaire afdeling kleinbedrijf terug op hoofdkantoor Hato na verbouwing

Kralendijk – Maduro & Curiel’s Bank (Bonaire) N.V. deelt haar klanten met genoegen mee, dat de afdelingen Credit Small Business en Credit Business Support (open van commerciële rekening courant) vanaf aanstaande maandag 21 oktober weer terug zullen zijn in het hoofdkantoor van de Bank op Hato.  

Deze afdelingen zijn in augustus dit jaar tijdelijk verhuisd naar het MCB Playa gebouw in Kralendijk centrum. Dit was nodig om een complete vernieuwing van de kantoren van deze Unit op het hoofdkantoor uit te voeren.

De verbouwing is conform planning in de huidige maand oktober afgerond. Gedurende het komend weekend zal het team Kleinbedrijf terug verhuizen naar Hato. 

Graag nodigen wij alle klein zakelijke klanten uit een afspraak te maken met hun accountmanager om een bezoek te brengen aan deze mooie nieuwe kantoorruimte. Het is speciaal met oog op comfort van onze klanten modern ingericht en professioneel uitgerust. 

Daarnaast verheugt het de Bank dat de verbouwingswerkzaamheden aan het filiaalgebouw te Hato zoals gepland voortvarend lopen. Binnen slechts enkele maanden zal de transformatie tot de eerste “Smart Branch” van Bonaire afgerond zijn. Wij zijn nu aan het voorbereiden om begin 2020 onze “Hato Smart Branch” feestelijk te openen. Klanten kunnen vooruitzien naar een innovatief kantoor met moderne faciliteiten, persoonlijke service en aandacht. 

Tijdens de bouw van de “Smart Branch” kunnen klanten gebruik maken van het tijdelijk kantoor tegenover de ingang van ons Hoofdkantoor. Ons personeel staat klaar om u van dienst te zijn. Wij moedigen al onze klanten aan om te vragen over onze digitale diensten, die zijn gebruikersvriendelijke en kosteloos voor privérekeningen. Wij helpen u heel graag met de aanvraag en gebruiksaanwijzing voor onze geldautomaten of Online Banking.

Bent u ondernemer van een klein bedrijf? Maak dan een afspraak vanaf maandag 21 oktober om even kennis te maken met onze compleet vernieuwde kantoorruimte. Wij assisteren u graag met advies over uw bankzaken en hoe u gemakkelijk en tegen lagere kosten transacties kunt doen. 

MCB Bonaire blijft doorbouwen aan een steeds betere dienstverlening voor ú, om u het leven nóg makkelijker te maken. 

Deel dit artikel