Nieuws van Bonaire

Nieuw kinderboek overhandigd aan gezaghebber

Kralendijk – Afgelopen vrijdag heeft de schrijfster Denise de Jong-Rekwest haar boek getiteld ‘Bin, bin sigui mi supmarin’ (Kom, kom en volg mijn duikboot) aan gezaghebber Edison Rijna overhandigd.

Bij de overhandiging heeft Denise de gezaghebber uitgebreid uitleg gegeven over de inhoud van het boek. Verder heeft zij de gezaghebber verteld dat alle kinderen van de groepen 5 en 6 van alle scholen het boek krijgen om mee naar huis te nemen.

Behalve het kinderboek ‘Bin, bin sigui mi supmarin’ heeft Denise de Jong-Rekwest van Request Publishing ook het boek ‘Turismo na Boneiru’ (Toerisme op Bonaire) aan de gezaghebber overhandigd. Het boek ‘Turismo na Boneiru’ is een initiatief van de Tourism Corporation Bonaire.  

 

Deel dit artikel