Nieuws van Bonaire

Havenkantoor blikt terug op een geslaagde workshop ISPS

Havenkantoor blikt terug op een geslaagde workshop ISPS

Kralendijk – Afgelopen dinsdag en woensdag heeft de Amerikaanse kustwacht een workshop International Ship and Port Facility (ISPS) gegeven.  De workshop is geopend door gezaghebber Edison Rijna. 

Het havenkantoor, de politie, KMAR, brandweer  en de directeur van de directie Toezicht en Handhaving Jaïr Tromp (als voorzitter van de commissie van de havenbeveiliging) en Delta Security  hebben deze workshop gevolgd. Ook de havenkantoren van de andere eilanden binnen het Koninkrijk waren voor deze workshop uitgenodigd. Aruba, Sint maarten, Sint Eustatius en Saba hebben deelgenomen hieraan. 

Rocargo

Twee dagen lang kreeg iedereen een training over veiligheidsbewust werken, best practices, oefeningen, cyber security en nieuwe bedreigingen en gevaren. De workshop werd afgerond met een bezoek aan de cruisehaven tijdens een bezoek van een cruiseschip.

Deel dit artikel