Nieuws van Bonaire

Twee jubilarissen bij Belastingdienst Caribisch Nederland

Kralendijk – Recent vierden twee jubilarissen bij Belastingdienst Caribisch Nederland te Bonaire samen met hun collega’s dat  ze ieder 2o jaar werkzaam zijn bij de Belastingdienst

De jubilarissen zijn: Eveline Bernabela en Gilliane Wijman medewerksters bedrijfsvoering.

Tijdens een informele bijeenkomst met collega’s overhandigde de  directeur van Belastingdienst Caribisch Nederland, Anneke van den Breemer, de oorkondes en gebruikelijke enveloppen met inhoud. Tevens waren er de nodige lovende woorden, grappige anekdotes en cadeaus.

De directie en collega’s danken de jubilarissen voor hun inzet, collegialiteit en vele jaren van trouwe en toegewijde dienst. Tevens wensen ze de jubilarissen nog vele gelukkige en gezonde jaren bij Belastingdienst Caribisch Nederland toe.

Deel dit artikel