Nieuws van Bonaire

September collectemaand voor het prinses Wilhelmina Fonds

Kralendijk – Vandaag 2 september, heeft Jodeska Cicilia, secretaresse van de Stichting Prinses Wilhelmina Fonds, samen met Nazario Alberto een bezoek afgelegd bij gezaghebber Edison Rijna voor de eerste donatie. De maand september is officieel de collectemaand voor het Prinses Wilhelmina Fonds. Na de eerste donatie te hebben gedaan, heeft gezaghebber Rijna de stichting veel succes toegewenst.

Sinds 2007 houdt Nazario Alberto wandeltochten om fondsen te werven voor het Wilhelmina Fonds. Dit jaar vertrekt Nazario op 28 september om 15.00 uur ‘s middags vanuit Rincon en wandelt dan door de andere wijken van Bonaire met als eindpunt het Oranjeplein voor El Mundo Restaurant. Inwoners kunnen hier ook doneren voor het goede doel !

 

Deel dit artikel