Nieuws van Bonaire

PCN Gepensioneerden, laat uw EZ Air kortingskaart niet liggen!

 

Kralendijk – Alle gepensioneerden, van 65 jaar en ouder die een pensioen ontvangen van PCN en woonachtig zijn op Bonaire, kunnen vanaf 3 september 2019 hun persoonlijke EZ Air pas ophalen. U kunt uw pas ophalen op het kantoor aan Kaya General Carlos Manual Piar #5. Vergeet niet uw sedula mee te nemen om u te identificeren.

Rocargo

De hoogte van de korting op vluchten met EZ Air is minimaal 10% van de ticketprijs. Daarnaast kunt u binnenkort meer speciale EZ Air acties verwachten waar u met uw pas gebruik van kunt maken. Benieuwd op welke vluchten uw korting geldig is? Neem dan vooraf contact op met EZ Air.

Vergeet niet uw Bewijs van in leven zijn (ADV) in te leveren!

PCN wijst haar gepensioneerden erop, dat het Bewijs van in leven zijn (ADV) ook ingeleverd moet worden. De brieven zijn eind augustus verstuurd.

Indien de ADV niet op tijd wordt ingeleverd (voor 31 december 2019), wordt de uitkering stopgezet in januari 2020.

Later inleveren van de ADV heeft consequenties voor de netto uitkering van uw pensioen. De nabetaling wordt door middel van een eenmalige nabetaling uitbetaald. PCN heeft zich te houden aan de belastingtabellen van de belastingdienst CN. U kunt te veel ingehouden loonbelasting alleen terugvorderen bij uw belastingopgave over 2019 (in 2020).

Deel dit artikel