Nieuws van Bonaire

Een huis kopen op Bonaire ? De leukste huizen van september

Een huis kopen op Bonaire? Wij zetten hieronder de leukste koopwoningen op Bonaire voor je op een rij. Alle makelaars op Bonaire hebben natuurlijk een eigen website waar een uitgebreid aanbod aan koopwoningen op staan. Wij zetten de leukste huizen van deze maand in de spotlight. Wanneer je op de foto van een huis klikt ga je direct naar de makelaars website toe waar je contact kunt opnemen voor meer informatie en waar je meer foto’s en informatie over het huis kunt vinden.


Huis van de maand september bij Caribbean Homes

Hamlet Oasis 3

De nieuwe eigenaar van deze toplocatie kan zich gelukkig prijzen! Op één van de mooiste plekjes van Bonaire direct aan zee gelegen èn op loopafstand van restaurants en winkels, ligt deze villa. Hamlet Oasis 3 is voorzien van 4 slaapkamers / 5 badkamers en een ruime tuin grenzend aan de Caribische Zee. De entree leidt naar een gezellige woonkamer met aangrenzende keuken vanwaar u geniet van een prachtig zeezicht. Het keukenraam kan worden geopend om de ontbijtbar buiten in gebruik te nemen. Franse deuren openen vanuit de woonkamer naar de overdekte veranda met veel ruimte voor een zithoek en de mogelijkheid om te dineren of relaxen met het ontspannende geluid van de ruisende golven op de achtergrond. Een korte wandeling langs het pad aan de rand van het water brengt je naar Captain Don’s Habitat voor een heerlijke maaltijd in het restaurant van Rum Runners of voor een duik met de lokale tarpons die altijd te vinden zijn in dit gebied. Een van de weinige buurten op Bonaire met trottoirs! Winkels, restaurants, een fitnessruimte en zelfs een bioscoop liggen op slechts een korte en veilige loopafstand. Geweldige investeringskans! Hamlet 3 heeft een sterke verhuur geschiedenis met veel terugkerende gasten en een gemiddeld jaarinkomen van US$ 85,000. De indeling van deze villa, waarbij elke kamer volledig op zichzelf staat, betekent dat het huis gemakkelijk kan worden veranderd in een Bed & Breakfast of Boutique hotel om de winst verder te verhogen. U bent welkom voor een bezichtiging!

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij Caribbean Homes:

Adres : Plasa Reina Juliana 6 Telefoon : +599 717 4686 E-mail : info@caribbeanhomesbonaire.com Website : www.caribbeanhomesbonaire.com Facebook : Caribbean Homes Bonaire

Huis van de maand september bij Sunbelt Realty

Kaya Topaz 4

Een zeer goed onderhouden familiewoning met ruime overdekte terrassen en uitzicht over Bonaire, de Caribische zee en Klein Bonaire! Dit huis heeft 3 slaapkamers en 2,5 badkamers en is incl. inventaris & auto. De woning heeft kent een ruime indeling en heeft buiten de inpandige garage nog een veelvoud van bergruimten in het souterrain. De fraaie tuin maakt het plaatje compleet.

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij Sunbelt Realty:
Adres : Kaya Grandi 41 Telefoon : +599 717 6560 E-mail : info@sunbeltbonaire.com Website : www.sunbeltbonaire.com Facebook : Sunbelt Bonaire

Huis van de maand september bij Harbourtown Real Estate

Kaya Dorado 13

Prachtige vrijstaande villa gelegen in de rustige woonwijk Santa Barbara op 10 minuten rijden van het centrum van Kralendijk. Het unieke van dit huis is toch wel het geweldige uitzicht! Het huis bestaat uit 5 slaapkamers en  4.5 badkamers en heeft prima verhuurmogelijkheden.

Op de begane grond bevinden zich twee ruime appartementen bestaande uit een grote woon- slaapkamer, kitchenette, badkamer en 2 terrassen. Er is voor deze verdieping een aparte ingang dus kunnen de appartementen ook los van de bovenwoning verhuurd worden.

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij Harbourtown Real Estate:

Adres : Kaya L.D. Gerharts 20 Telefoon : +599 717 5539 E-mail : info@harbourtownbonaire.com Website : www.harbourtownbonaire.nl Facebook : Harbourtown Real Estate

Huis van de maand september bij Qvillas

Saramanca 3

Saramaca 3 heeft 3 slaapkamers en is gelegen op een van de schiereilanden, 5 minuten bij Kralendijk vandaan. De ruime villa ligt direct aan het water, met privé steiger waar u makkelijk en veilig uw boot kunt afmeren. Het water staat in directe verbinding met de zee. Bij binnenkomst loopt u vanuit de woonkamer en moderne open keuken direct door naar buiten via grote schuifpuien. De porch is overdekt met plek voor een mooie grote eettafel en zitje. Op de tweede verdieping bevindt zich ook nog een groot overdekt dakterras en er is aan het water een schaduwrijk plekje gecreëerd om vanuit verschillende plekken te kunnen genieten van de uitzichten over het water. Modern, licht, open, heerlijk op de wind gelegen en met privé zwembad; maak snel een afspraak bij ons om dit mooie huis te bezichtigen!

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij Qvillas:

Kaya Gob. N. Debrot unit 9 Tel: +599 7170881 E-mail: info@qvillas.com Website: www.qvillas.com Facebook: Qvillasbonaire

Huis van de maand september bij Sotheby’s

Playa Lechi 1

Dit luxe appartement ligt net buiten het centrum van Kralendijk op loopafstand van restaurants en bars. Het ligt direct aan zee en kijkt uit op het prachtige blauwe water van Bonaire met het beste uitzicht op Klein Bonaire. Blue Water Residence is een appartement van topkwaliteit, geen andere zoals deze op Bonaire en bestaat uit slechts 6 extra grote appartementen.

Dit prachtige huis bestaat uit 3 grote slaapkamers, 2½ badkamers, een woon- / eetkamer met een open luxe ingerichte keuken. Het appartementencomplex beschikt over een gemeenschappelijk zwembad, tuin, pier met klein privé strand en aparte bbq plaats. De beheerder is aanwezig op het complex.

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij Sotheby’s:

Adres : Kaya L.D Gerharts 10 Telefoon : +599 717 1950 of +599 780 1810 E-mail : peter@sir-abcislands.com Website : www.sir-abcislands.com Facebook : Sotheby’s Realty Bonaire

Huis van de maand september bij Bonaire Realty

Kaya J.N.E. Craane 10

Direct aan de boulevard van Kralendijk gelegen met uitzicht over zee en midden in het centrum ligt dit prachtige appartement met een ruime, lichte woonkamer, een open keuken voorzien van alle comfort en luxe apparatuur. Het appartement heeft een groot terras over de volledige breedte en biedt een schitterend uitzicht. Er zijn 2 slaapkamers met 2 persoonsbedden en 1 slaapkamer met een eenpersoonsbed welke eventueel ook gebruikt kan worden als kantoor/studie ruimte. Het appartement is te koop inclusief luxe en kwaliteitsvolle inboedel.

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij Bonaire Realty :

Adres : Terramar Building, Unit #5 Telefoon : +599 786 4740 E-mail : info@bonairerealty.com Website : www.bonairerealty.com Facebook : Bonaire Realty ________________________________________________________________________

Huis van de maand september bij RE/MAX Paradise Homes

Kaya Krisolito 79

Deze ruime gezinswoning is gelegen in de populaire wijk van Santa Barbara op ongeveer 7 minuten rijden van het centrum van Kralendijk. De woning heeft een grote woonkamer met hoge plafonds, volledig uitgeruste open keuken, 3 slaapkamers, 3 badkamers,  een kantoor (mogelijkheid voor een 4e slaapkamer), een ruime berging en een grote overdekte veranda met houten dek aan de achterzijde. Het perceel van 1.000 m2 biedt voldoende ruimte om een ​​zwembad te bouwen of het huis uit te breiden. Bekijk hier de virtuele 3D-rondleiding van het huis : https://tinyurl.com/y3r6a9ek

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij RE/MAX Paradise Homes :

Adres : Kaya Grandi 24A Telefoon : +599 717 7362 E-mail :  info@bonairehomes.com Website : www.bonairehomes.com Facebook : REMAX Bonaire

Huis van de maand september bij Bona Bista

Een huis kopen op Bonaire? De leukste huizen van maart Deze “Luxury Smart Homes” zijn de meest innovatieve en duurzame woningen die ooit gebouwd zijn op Bonaire! Dit project maakt het mogelijk dat de koper van deze luxury smart homes een eigen ontwerp kan kiezen voor de villa. Ben je nieuwsgierig naar de vele mogelijkheden ? De verkoop is gestart! Bij Pure36 kunt u deelnemen in een innoverend woon en leef concept, gebaseerd duurzaamheid en de volgende smart technologieën: – Solar battery powered – Solar water heating – Regenwater opvang – Grijswater hergebruik – Eetbare tuinen

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met Bona Bista Bonaire:

Adres : Bona Bista #1, Telefoon +599 700 2950 E-mail :  Info@bonabistabonaire.nl Website : www.bonabistabonaire.nl Facebook : Bona Bista Bonaire

Huis van de maand september bij Caribbean Vista Blue

Sur Salinja 35

Het unieke woningbouwproject Sur Salinja is een duurzaam ontwikkeld en ontworpen op een eigendomskavel van ca. 616 m2. Het is een volledig afgebakend woongebied met één centrale in- en uitgang. De woning heeft een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers, een voor- en achterporch, een separate berging en een parkeerplaats voor het huis maar buiten de kavel Sur Salinja is een woningbouwproject, waar niet alleen permanent gewoond wordt, maar waar ook geïnvesteerd is door eigenaren die het huis als een 2de huis op Bonaire gebruiken; voor eigen gebruik of voor verhuur doeleinden.  Wonen of investeren op Sur Salinja betekent ook automatisch lid worden van de Vereniging van Eigenaren.

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij Caribbean Vista Blue:

Adres : Kaya P.N. Antonio Neuman #24-A Telefoon : +599 777 5899  E-mail :  info@caribbeanvistablue.com  Website : www.caribbeanvistablue.com Facebook : Caribbean Vista Blue
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo