Adoptiedier

Adoptiedier “Amber” in het zonnetje

In samenwerking met Fundashon Kunuku Kakelvers (FKK) delen wij regelmatig een berichtje van een kat of een hond die het verdiend wat extra in het zonnetje gezet te worden en uiteraard op zoek is naar een nieuw huisje. Lees je dit vanuit Nederland en zou je graag deze hond of kat willen adopteren, dan kan dat ook!

DEZE WEEK :  AMBER

Amber zit op dit moment bijna 3 maanden bij ons in de opvang en wat een progressie heeft zij gemaakt!! Amber is een zeer lieve en rustige hond die zich graag op de achtergrond houdt, maar wanneer je wat meer aandacht aan haar besteedt, zal je merken dat ze je beste vriendin is. Toen Amber binnenkwam, was ze redelijk teruggetrokken. Beetje bij beetje komt ze meer onder de mensen en wordt ze meer aanhankelijk en zelfs een beetje speels! Amber is daarom beschikbaar voor adoptie. Ze is vast aan het oefenen met aan de riem lopen en dat gaat super goed! Vanwege haar kleine formaat en rustige karakter zou ze ook prima geschikt zijn voor wat oudere mensen. Voor meer info kan er een berichtje gestuurd worden.

 

FKK Animal Rescue kun je vinden aan de Flor di Cuba 40, Kralendijk,  Telefoon +599-780-8020

Voor meer info of wil je andere hondjes of katten bekijken? Ga dan naar de facebook pagina van Fundashon Kunuku Kakelvers waar je de meest recente info kunt bekijken

Facebook Fundashon Kunuku Kakelvers

Er is niet één Stichting te bedenken die zonder vrijwilligers kan, en dat is ook bij FKK niet anders. Voor donaties in welke vorm dan ook, groot of klein ….. altijd welkom. Sponsors zijn voor FKK Animal Rescue erg belangrijk en het maakt niet uit of het nou grote of kleine sponsors zijn. Zonder hen zouden zij dit werk niet kunnen doen! Om vrijwilliger, donateur of sponsor te worden ga dan naar hun website www.fkk-bonaire.org/nl/

Deel dit artikel